Menduh Thaçi uron Kurban Bajramin

vull

Të nderuar besimtarë të fesë islame,

Kurban Bajrami është festë e solidaritetit, moralit dhe respektit, andaj uroj që të vazhdojmë ti kultivojmë këto vlera të mirëfillta.

Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare dhe në emrin tim personal ju uroj të gjithë besimtarëve të fesë islame festën e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shumë shëndet, mirëqenie dhe gëzim.

Me respekt,

Menduh Thaçi

Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare

Next Post

FISET KRYESORE ILIRE SIPAS ILIROLOGËVE

E përgatiti Prof. Zymer Mehani Ilirologët dhe shkenca mbi ilirët-Ilirologjia, ndër fiset më kryesore ilirie përmendin: Taulantët, adrianët, dardanët, dalmatët, albanët, penestët, molosët, kaonët, thesprorët etj. TAULANTËT: Banonin në zonën e Adriatikut, që nga lumi Vjosa, deri në prapatokën e Dyrrahut. Ky fis luajti një rol shumë të rëndësishëm në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: