Mexhiti: Bashkë me Forumin e Gruas – Çair dhe kandidatet për deputete nisim Fushatën pozitive nga zemra e Shkupit

Blerand Rexhepi

Bashkë me Forumin e Gruas – Çair dhe kandidatet për deputete nisim Fushatën pozitive nga zemra e Shkupit

Sot një nga grupet më të organizuara dhe të palëkundur të Bashkimit Demokratik për Integrim , Forumi i Gruas Dega e Çairit, nisi Fushatën Zgjedhore në Sheshin Skenderbeu në Çarshinë e Vjetër. Bashkë me Kandidatet për Deputete të Njësive zgjedhore 1 dhe 2, nga zemra e Shkupit, porositëm strukturën partiake, aktivistet e zellshme të Forumit të Gruas, të kemi fushatë pozitive dhe festive, të kërkojmë votën për Kryeministrin e Parë Shqiptar, për Ali Ahmetin dhe BDI-në.

Forumi i Gruas beson në realizimin e ëndrrës të çdo shqiptari, Kryeministrin e Parë Shqiptar! #PseJo” – thotë Mexhiti.

Next Post

Shqiptarët nuk duhet të votojnë partitë maqedonase, as LSDM-së

Thelbi i politikës “neokomuniste” të Zaevit është t‘i fusë shqiptarët në një kazan shkrirës. Nga Arben Llalla Zgjedhjet vendore që u mbajtën në Maqedoni më 15 tetor treguan se eksperimenti i LSDM-së për të tjetërsuar votat shqiptare doli me sukses. Ky eksperiment u zbatua në fillim në zgjedhjet për deputetë të mbajtura në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: