Mickoski “hapet” në Facebook, përplaset me ndjekësit e tij – Fjalor i papërshtatshëm, nivel i ulët i komunikimit dhe komente të papërshtatshme

Kohanews Admin

Fjalor i papërshtatshëm, nivel i ulët komunikimi dhe komente të papërshtatshme në faqen në Facebook të Hristijan Mickoski.

Sonte, shumë qytetarë që ndjekin udhëheqësin e opozitës Hristijan Mickoski u mahnitën nga fjalori me të cilin grindet me ndjekësit e tij.

Një qytetar i shkruan Mickoskit: Unë dëgjoj se ju po shkoni në festë për një kornizë dui, dhe për Ilindenin në Krushevë ai nuk mundi.

Mickoski përgjigjet: Atanas ****** Më fal, por ti dëgjon keq ose me qëllim dëshiron të dëgjosh keq! E tillë është detyra që Zoki i jep Dimçes, të dëgjojë keq për të tërhequr vëmendjen nga problemet reale. Roli i shërbëtorëve besnikë të Zaevit do të zgjasë për një kohë të shkurtër.

– për shërbëtorin e Zokit, Dimçe, jo, miku im, ata nuk ju kanë thënë ende për zarfin në Villa Park. Do ta zbuloni me kohë, por për Maqedoninë atëherë nuk duhet të jetë vonë, dhe VMRO -ja nuk kujdeset për mua, pozita jonë është e qartë si dita, pavarësisht dëshirës tuaj për të punuar me zell për Zokin!”, shkruan Mickoski.

– Ju keni qenë shërbëtorë më të zellshëm se gjalpi i Zokit!, shton kreu i VMRO DPMNE në një seri tjetër vërejtjesh, por kjo nuk mjafton.

– Dëgjoj që me zarfin bo vila park dhe një biftek të mirë i dhanë. Ata janë tradhtarë !, shton Mickoski.

Dhe kjo nuk është e gjithë partia me liderin e opozitës Hristijan Mickoski, i cili në një nivel shumë të ulët u përgjigjet qytetarëve që shkruajnë komente që nuk janë në favor të VMRO DPMNE.

Next Post

VMRO heq dorë nga qyteti i Shkupit? Bie kandidatura e Koce Trajanovskit, kandidohet Danela Arsovska?

Sipas informacioneve të pakonfirmuara, kryetarja aktuale e Asociacionit të Odave Ekonomike të Maqedonisë, Danela Arsovska, është kandidate e mundshme për kryetare të Qytetit të Shkupit nga radhët e VMRO-DPMNE-së. Më parë, Danela ishte kryetare e Dhomës së Shërbimit. Mbetet në periudhën tjetër për të parë nëse partia do të konfirmojë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: