Mickovski : Ultimatumi i BDI-së për kryeministër shqiptar do të na largojë nga koalicioni në vend që të na afrojë

Blerand Rexhepi

Ideja e liderit të BDI-së Ali Ahmeti për kryeministrin shqiptar vazhdon ta trazojë skenën politike në Maqedoni.Krahas Zaev që reagoi ashpër ditë më parë , edhe lideri i VMRO-së tashmë e ka dhënë qëndrimin rreth kësaj ideje.

Mickovski i VMRO-së thotë se ultimatumi i BDI-së për kryeministër shqiptar do të na largojë nga koalicioni në vend që të na ofrojë.

Kreu i VMRO-DPMNE-së opozitare thotë se Ultimatumi i BDI është një politikë nga shekulli i kaluar ndërsa sipas tij kusht për një koalicion do të jetë pranimi i programit të VMRO DPMNE. Ultimatume të tilla si kryeministri shqiptar do të na heqin apo largojnë nga koalicioni në vend që të na afrojnë, është shprehur Mickovski.

Next Post

Paradoxalja e gjumit tonë

Nga Reis Mirdita Të them të drejtën lexues të nderuar, një shaka të shkurtër me temën e mëposhtme e vendosa në rrjet social sa për mikesha e miq dhe më pas iu rreka ta shtjelloj pak më hollë punën e gjumit. Në të vërtetë, desha të them se dikur Enveri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: