Micskovski përleshet me sigurimin e spitalit, pasi nuk e lejuan ti vizitojë ish ministrat e rraahur

KohaNews

Pas lajmit se ish ministrin e VMRO-së Mile Janakievskin dhe Spiro Ristovskin i kanë rraahur ne buurgun e Shutkes, sot menjeher kryetari VMRO Mickovski shkoi per vizite.

Mirëpo aty ndodhi një përleshje me sigurimin e spitalit te cilet nuk lejuan te vizitojne te paraabuurgosurit.

”Kryesia e VMRO-së nën udhëheqje të Hristijan Mickovskit gati sa u përleshen me sigurimin e spitalit për shkak se nuk u lejuan t’a vizitojn Mile Janakievskin.”/pa censurë

Next Post

Talentët shqiptarë nuk mungojnë në Evropë, i tillë është Gani Rushiti nga Kopanica e Tetovës

Futbollistët shqiptarë nëpër Evropë në dhjetëvjeçarin e fundit patën paraqitje të shkëlqyer në klube të ndryshme respektivisht edhe në reprezentacione duke qenë fillestar në formacionet bazë, siç është Zvicra dhe Gjermania. Duke patur këtë rritje të futbollistëve shqiptarë i atillë është edhe fati i vogëlushit Gani Rushiti i lindur me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: