Ministri Bekteshi i ndihmon Strugës dhe Ohrit, edhe të Dielën të punohet në vendet turistike

Kohanews Admin

Ministria e Ekonomisë ka dorëzuar në Kuvend Propozim për ndryshime në Ligjin për Tregti, me të cilin propozohet që të gjithë shitësit me pakicë në vendet turistike të mund të punojnë të dielave dhe gjatë festave.

Ndryshimet në Ligjin për Tregti u janë dorëzuar deputetëve për shqyrtim dhe miratim në Kuvend.

Këto ndryshime ofrojnë mundësi për të gjitha vendet turistike të përcaktuara me Ligjin për Turizwm, dyqanet dhe dyqanet në të cilat mund të operojë tregti me pakicë të mund të punojnë dhe në ditët e trajtuara si ditë jopune dhe festa publike gjatë gjithë vitit.

Paga ditore 100 për qind dhe pagesa e pushimeve mbetet që shitësit të ua paguajnë punëtorëve.

Next Post

Ballistët: DEKLARATË!!! LËVIZJET E MËDHA NË KOHËT E VËSHTIRA, KANË FILLUAR GJITHMONË NGA PRISHTINA DHE TETOVA!

DEKLARATË!!! LËVIZJET E MËDHA NË KOHËT E VËSHTIRA, KANË FILLUAR GJITHMONË NGA PRISHTINA DHE TETOVA! Veprat, zëri, demostratat dhe rezistencat buronin nga këta dy qytete ku grumbulloheshin shqiptarë nga të gjitha viset e Shqipërisë etnike, të cilët përballonin çdo sakrificë, bile edhe rrahjet, arrestimet, malltretimet, por ka pasur edhe përfundime […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: