Ministri Shaqiri priti në takim përfaqësuesen e UNDP Sakahjan: Vazhdon bashkëpunimi i suksesshëm

Blerand Rexhepi

Sot, Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Jeton Shaqiri priti në takim përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në vend Narine Sakahjan.

Në takimin e punës u diskutua lidhur me aktivitetet aktuale dhe ato të cilat do të realizohen në të ardhmen, të cilat UNDP-ja i ka në bashkëpunim me Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratës.

“Bashkëpunimi i deritanishëm u vlerësua si i suksesshëm dhe do të vazhdojë edhe në periudhën në vijim”, kështu është shprehur mes tjerave pas takimit ministri Shaqiri.

Next Post

Linja hekurudhore, drejtori Halili pret në takim zv.ministrin shqiptarë Shkreli dhe drejtorin Durmishi

Drejtori gjeneral i NP për infrastrukturën hekurudhore Hekurudhat e Republikës Maqedonisë së Veriut, Festim Halili sot priti në takim pune zëvendës ministrin për transport të Republikës së Shqipërisë, Artan Shkrelli dhe drejtori i Hekurudhave, Ani Durmishi. Në takimin u bisedua për lidhjën hekurudhore ndërmjet Republikës e Maqedonisë së Veriut dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: