Ministri Shaqiri takim online me SIGMA/OECD, temë e bisedës bashkëpunimi mes tyre

Blerand Rexhepi

Bashkëpunimi mes MSHIA dhe SIGMA/OECD ishte tema kryesore e takimit të sotëm të realizuar online.

Në këtë takim morën pjesë: ministri për shoqëri informatike dhe administratë Jeton Shaqiri, shefi i SIGMA/OECD Gregor Virant, Dejvid Kalen Udhëheqës njësie në Drejtorinë për zgjerim dhe politikë fqinjësore në Komisionin Evropian, si dhe Ruzhica Andronikova, përfaqësuese e delegacionit të Bashkimit Evropian.

Pjesëmarrësit patën mundësinë të shkëmbejnë përvoja dhe sygjerime, dhe ofruan mbështetje dhe ndihmë për projektet që i drejton MSHIA në drejtim të profesionalizimit të administratës dhe dixhitalizimin.

Next Post

Në UT “Inno Tech Club” bashkëbisedoi me studentët për inovacionet teknologjike dhe mundësitë e zhvillimit të karrierës

Në Universitetin e Tetovës, organizata “Inno Tech Club”, sot para studentëve tanë e prezantoi platformën e, që kryesisht merret me promovimin e shkencës, teknologjisë dhe inovacioneve. Nëpërmjet këtyre takimeve, ku ftohen sipërmarrës, menaxherë, profesorë dhe novatorë të rinj, të cilët nëpërmjet tregimeve për zhvillimin e karrierës së tyre, inspirojnë të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: