Ministri Shaqiri takon ministrin Milevski: Diskutojnë për reformat në administratë

Blerand Rexhepi

Takim pune me ministrin e Vetëqeverisjes lokale, Goran Milevski

Bashkëpunimi ndërmjet dy ministrive lidhur me reformat e administratës publike dhe digjitalizimit, ishin temat e diskutimit me ministrin e Vetëqeverisjes lokale, Goran Milevski.

U dakorduam se reformat duhet të vazhdojnë, me qëllim të profesionalizimit të administratës, e cila duhet të jetë servis i vërtetë për qytetarët, me rritje të lartë të efikasitetit, transparencës, llogaridhënies dhe përgjegjësisë.

Next Post

PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K "RAMETULLA AMETI" - ÇIFLIK.

Komuna e Zhelinës organizoi forumin e fundit në bashkësi, për të prezantuar para qytetarëve të komunës së Zhelinës realizimin e projektit Rikonstruimi i sh.f. “Rametulla Ameti”- Çiflik i cili u financua nga Agjencia Zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim #SDC, në kuadër të projektit “Fuqizimi i këshillit komunal”, realizuar nga Programi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: