Ministri Xhemaili vazhdon vizitat, sot ndalon në fshatin Vicë

Pas vizitave që pati ditën e djeshme në fshatrat Veshallë dhe Bozofcë, ministri Hisen Xhemaili sot ka vazhduar vizitën e tij në fshatin Vicë, përkatësisht në vendlindjen e tij.

Ministri Xhemaili edhe këtu është takuar me banorët e fshatit bashkëfshatarët e tij me të cilët ka diskutuar problemet me të cilat po përballen ato, në kuadër të vizitave që ai ju bën vendbanimeve shqiptare që nga marrja e postit të ministrit.

Ai nga afër ka dëgjuar të gjitha hallet e banorëve që kanë të bëjnë kryesisht me fshatin e duke premtuar që të njejtat do t’i adresojë në organet përkatëse për zgjidhje të tyre.

Next Post

Jep dorëheqje kryesuesi i Këshillit të Gostivarit, Nasir Musliu,Kryesues i ri zgjidhet Besim Memedi

Jep dorëheqje kryesuesi i Këshillit të Gostivarit, Nasir Musliu Musliu dha dorëheqjen e tij sapo filloi senaca e sotme e këshillit komunal. Puna e këshillit vijon dhe priten propozimet e reja për kryesues tër i këshilli. Besim Memedi është këshilltari i ASH-së që u porpozua për kryesues këshilli. Pas këshiliatrët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: