MOMENTI KUR QYTETARËT SUL.MOJNË GRUAN, E CILA DYSHOHEJ SE PO VIDHTE FËMIJËT (VIDEO)

KohaNews

Sot në media dhe rrjete sociale bëri bujë imazhi i një gruaje me pamje të çuditshme, e për të cilën thuhej se kid napon fëmijë që sheh vetëm në rrugë.

Ajo sot u ndalua në qytet edhe nga policia, por e cila më pas u la e lirë, pasi nuk kishte ndonjë ak.uzë për të.

Pos brohoritjeve që fëmijët ia bëjnë asaj, njëri nga ta e god.et dhe e rrëzon për toke.

Next Post

Ja në cilin profil publikohen përgjimet!

Së fundmi Grupi i Kumanovës publikon përgjime, por meqë fb ka bërë ndalesa të shumta ju videot mund t’i dëgjoni në profilin El Cheka! Ky është profili që i publikon videot!

Subscribe US Now

%d bloggers like this: