Monografia “MPB për qytetarët 2017-2021”, Nuhiu: Kujtojmë tre reforma substanciale që i realizuam me sukses

Kohanews Admin

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu sot ka marrë pjesë në promovimin e Monografisë “Ministrisë së Brendshme për qytetarët 2017-2021”, me çka ai rikujton reformat substanciale që i ka realizuar me sukses derisa ishte zëvendësministër i MPB-së.

Sot kur promovohet Monografia “Ministrisë së Brendshme për qytetarët 2017-2021”, po kujtoj vetëm tri reformat substanciale që i realizuam me sukses:

E shuam përgjithmonë “policinë sekrete” duke themeluar Agjencinë për Siguri Kombëtare;

U dhamë fund përgjimeve të paligjshme të telekomunikimeve të qytetarëve, gazetarëve, afaristëve, politikanëve, etj., duke themeluar Agjencinë Teknike Operative;

Decentralizuam pushtetin policor duke themeluar Organet e Punëve të Brendshme në tërë shtetin;

Next Post

Drejtori i NP Higjena Komunale-Shkup Zudi Enuzi morri pjesë në aksionin për pastrimin e malit Vodno

Ndërmarrja Publike Higjiena Komunale-Shkup sot morri pjesë në aksionin masiv “Pastrimi i përgjithshëm i fundjavës” për pastrimin e shpatit të malit të Vodno, me përkrahje të Qytetit të Shkupit, organizuar nga „Man and Mountain”, SHA “Birarria” Shkup dhe Pakomak. “Përafërsisht 250 vullnetarë iu bashkuan aksionit, duke pastruar lëvizjen nga maja […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: