MPB me pllakatë falenderimi për ndihmës drejtorin e policisë së uniformuar, Shefik Bajrami

Kohanews Admin

Gjatë festimit të ditës së policisë, ndihmës drejtori i Byrosë Për Siguri Publike (BJP) u dekorua nga MBP me mirënjohje direkte nga vet Oliver Spasovski.

Në të njejtën kohë, Shefik Bajrami njihet si një ndër personat më të kompletuar në MPB dhe një jurist i shkëlqyer i cili e ka treguar kontributin e tij në vitet e fundit në Ministrinë e Punëve të Mbrendshme.

Next Post

Nuhiu përkujton pabesitë ndaj shqiptarëve në frontin antifashist

Vendi ynë ishte në anën e koalicionit antifashist gjatë Luftës së Dytë Botërore! Në luftën kundër fashizmit popujt e rajonit tonë, ashtu si edhe popujt e tjerë të Europës dhe më gjerë u angazhuan në një përpjekje të madhe, luftarake dhe të përgjakshme, në krah të koalicionit të madh antifashist. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: