Mucunski në takim me përfaqësuesit e lëvizjes “Polio Plus” kundër aftësisë së kufizuar

Blerand Rexhepi

Kandidati për deputet nga Njësia zgjedhore 1, Timço Mucinski bashkë me mbajtësi i listës së VMRO-DPMNE, Gordana Siljanovska Davkova, patën një takim me përfaqësuesit e lëvizjes kundër aftësisë së kufizuar “Polio Plus“.
Ata u obliguan para përfaqësuesve se, nëse i fitojnë zgjedhjet, do të ketë përfaqësim i drejt dhe adekvat në institucionet e shtetit për personat me aftësi të kufizuar.

– Përfaqësimi i drejt dhe adekvat nuk duhet të ketë lidhje vetëm me kriterin etnik, por ai duhet të zbatohet edhe për personat me aftësi të kufizuara. Obligohemi se do ta realizojmë këtë, thanë ata.

Next Post

Talat Xhaferi nga Dibra: Këtu u themelua ideali i Ali Ahmetit me emrin “BDI”, dhe nga këtu do vendosim edhe “Kryeministrin” e parë Shqiptar

Në takimin qendror në qytetin e Dibrës, kryeparlamentari në detyrë dhe bartës i listës në zonën e V-të zgjedhore nga rradhët e BDI-së Talat Xhaferi ka kërkuar mbështetje nga qytetarët për të realizuar idenë e liderit të partisë së tij dhe për të bërë një shqiptarë për herë të parë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: