Ndryshimet në Alternativë, rrjeti merr “flakë” pas përzgjedhjes së Bekim Saliut

vull

Sonte, pas përmbylljes së reformave të brendshme partiake, Kryesia Qendrore e partisë, në mënyrë unanime, zgjodhi dhe rikonfirmoi kryesinë e re të partisë, ku me këtë rast Sekretar i Përgjidhshëm i AlternAtivA-s u zgjodh kryetari i degës së Çairit, Bekim Sali – stomatolog.

Ndërkohë në FB është vërejtur një mobilizim i madh i aktivistëve të Alternativës, pas përzgjedhjes së Bekim Saliut si Sekretar i Përgjithshëm, duke shpërndarë fotografinë e tij me mbishkrimin: ana jonë dihet – Autentik, Autonom, Autokton!

Në këtë mbledhje u zgjodhën edhe nënkryetarët e partisë: deputetja Safije Sadiki – Shaini, deputeti Hysni Ismaili dhe profesori universitar Lulzim Aliu.

Next Post

Taravari: Shëndetësia është beteja jonë kryesore

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot ka shkruar një shkrim në rrjetin social në facebook ku ja ka dedikuar Ditës së Shëndetësisë pasi me profesion është edhe mjek. Taravari ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”  dhe në vitin 2006 përfundoi specializimin për neurologji […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: