Në çfarë vendi duam të jetojmë?

Blerand Rexhepi

LSDM udhëheq koalicionin më të madh, më të larmishëm dhe më të fortë të përbërë nga 25 parti politike që është favoriti absolut në zgjedhje. Për herë të parë, kemi një koalicion plotësisht multietnik dhe 60% e kandidatëve tanë janë gra. 120 emrat e qytetarëve të përgjegjshëm dhe me reputacion janë plotësisht të përgatitur për të kontribuar në ndryshime pozitive, në të mirë të qytetarëve dhe shtetit. Tani është koha për iniciativa të reja për të cilat jemi angazhuar para qytetarëve dhe para vetvetes.

Next Post

LSDM shkon bindshëm në anketën e fundit para VMRO-së

Koalicioni LSDM-BESA me 23.5 për qind dhe Bashkimi Demokratik për Integrim me 6.4 për qind radhiten të parat me mbështetje për zgjedhjet e 15 korrikut. Kështu tregon anketa e organizatës “M-Prospekt” e porositur nga TV Telma, ndërsa e realizuar nga 16 deri më 21 qershor me 1003 qytetarë të anketuar. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: