Në komunat Dibër dhe Qendra Zhupa të drejtën e tyre të votës më 4 maj do ta realizojnë 33 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm

vull

Sipas kryetares së Komisionit komunal zgjedhor, Elmira Bakalli, në Dibër do të votojnë 30 persona.

“Do të votojnë 30 të sëmurë dhe të pafuqishëm. Ky është numër identik si dhe në rrethin e parë të votimit. Për rrethin e dytë nuk kemi të paraqitur të rinj”, tha Bakalli.

Të dielën, 5 maj, në këtë proces komunal zgjedhor do të zhvillohet në 27 vendvotime, ndërsa sa persona me të drejtë vote do të përpiqen në Listën e vetme zgjedhore do të duhet të enjten. Në rrethin  e parë, sipas Bakallit, në listën zgjedhore për kryetar të shtetit janë regjistruar 18.602 votues.

Në Komunën Qendra Zhupa, në shtëpitë e tyre do të votojnë tre të sëmurë dhe persona të pafuqishëm.

Sipas kryetarit të KKZ-së, Eran Zyberi, një person ka votuar në rrethin e parë, ndërsa dy janë paraqitur për rrethin e dytë të votimit.

Në këtë komunë do të votohet në 16 vendvotime. Në Listën e vetme zgjedhore në rrethin e parë janë regjistruar 6.951 persona

Next Post

Kryeministri Haradinaj u takua me Ministrin e Punëve të Brendshme të Gjermanisë, Horst Seehofer

“Gjatë takimit me Ministrin e Punëve të Brendshme të Gjermanisë, Horst Seehofer, morëm “Po”-në e Gjermanisë për liberalizimin e vizave. Faleminderit Kancelares Merkel dhe shtetit Gjerman për besimin dhe përkrahjen e vazhdueshme për popullin e Kosovës”, kështu ka thënë kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, pas një takimi që ka […]

Subscribe US Now