Në kuadër të Forumit të Prespës për Dialog, Teuta Arifi takon Edi Ramën

Kohanews Admin

Është gjithmonë kënaqësi kur takoj mikun tim Edi.

Në kuadër të konferencës ndërkombëtare “Prespa Dialogue Forum 2021” kisha mundësinë ta uroj për fitoren në zgjedhjet parlamentare, si dhe për lidershipin, përkushtimin dhe punën e dëshmuar, për ta shtyer Shqipërinë në rrugën drejt zhvillimit dhe integrimit euro-atlantik!

#prespadialogueforum

Next Post

Konfiskohen armë dhe municion në Shkup

Më datën 02.07.2021 nëpunës policorë të Departamentit të Policisë Krimnalistike-Sektori për Tregti të Palejuar me Drogë, Armë dhe Materie të Rrezikshme, në koordinimin me Agjencionin për Siguri Nacionale dhe SPB Shkup, gjatë kontrollimit të kryer në ambientet ndihmëse në godinë në rr.”Cvetan Dimov” në Shkup, kanë gjetur dhe kanë konfiskuar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: