Në selinë e partisë sot kryetari i PDSH-së pati një takim miqësor me ambasadorin Hungarez Laszlo Istvan Dux.

vull

Në këtë takim palët biseduan për tema që i përkasin mbështetjes së Hungarisë në rrugën e Maqedonisë së Veriut drejt NATO-s, BE-së, zgjedhjet e parakohshme dhe zhvillimit rajonal. Të dyja palët shprehën qëndrimet miqësore duke potencuar rëndësinë dhe mbështetjen e vazhdueshme drejt rrugës Euro-Atlantike si dhe kooperimin mes dy vendeve.

Next Post

Hekurudhat: Në mënyrë të paligjshme është ndërprerë puna

Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut Transport SH.A. Shkup e informon opinionin e gjerë se me datë 04.02.2020 me fillim në ora 09:15 Kryetari i Sindikatës së Personelit të Makinistëve, Dushko Çakarovski, i cili pa dorëzuar asnjë dokumenatcion përkatës prezantohet si përfaqësues i të gjithë personelit të makinistëve dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: