Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Në Shkup rrezik për jetë: E gjithë Maqedonia po ngulfatet

1 min read
Loading...

Në Strumicë nga mbrëmë janë në fuqi rekomandimet dhe masat kundër ndotjes, për shkak se dy ditët e kaluara është tejkaluar pragu pragu i grimcave alarmuese PM 10 prej 200 mikrogramë për metër kub, transmeton KohaNews.

Ajri është gjithashtu i ndotur në Shkup. Përqendrimet e PM 10 grimcave prej rreth 400 mikrogram janë vërejtur gjatë natës. Në Qendrë natën në orën 22 përqendrimet ishin mbi 300 duke arritur 398 në orën 22 dhe 356 në orën 23. Pastaj ata fillojnë të bien, dhe 51 mikrogramë janë matur këtë mëngjes në orën 8:00./KohaNews

Leave a Reply