Në Strugë fillojnë asfaltimet në rr. Partizanska

vull

Po ndodh tani, filluan asfaltimet përgjatë rrugës Partizanska

Në ditët në vijim pritet të përfundohet me asfaltimin e rrugës Partizanska, me të cilën përmbyllet rekonstruimi i kësaj rruge.Punimet në teren po zhvillohen me intensitet të lartë ashtu që të përfundohen sa më shpejtë meqënëse sezoni veror po afrohet.

Realizojmë.✔️ – Zyra per marrëdhënie me publikun Komuna Strugë

Next Post

Vendoset bashkëpunim kulturor në mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Republika e Shqipërisë do të hapin Qendra informative kulturore në Shkup dhe Tiranë. Këtë e parasheh marrëveshja në mes dy vendeve që mori dritë të gjelbër nga ana e Qeverisë në seancën e fundit. “Në mbledhjen e fundit Qeveria miratoi Propozim- ligjin për ratifikimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: