Në Tetovë, të enjten protestohet kundër rritjes së çmimit të rrymës

vull

Protestë në Tetovë për shkak të rritjes së çmimit të rrymës

Arianit Xhaferi

Për të shprehur revoltën ndaj rritjes së çmimit të energjisë elektrike si dhe ndaj shumë problemeve të lidhura me energjetikën, ditën e Enjte, me datë 6 Gusht 2020, në ora 19.00 organizohet PROTESTË në sheshin Iliria në Tetovë.
Gjatë ditëve në vazhdim do ju informojmë më hollësisht me kërkesat.
– Këshilli nismëtar

Next Post

Ushqyerja e shëndetshme në 12 hapa

Sigurimi i një ushqyerje të shëndetshme dhe të sigurt gjatë viteve të para të jetës ka përfitime për gjithë jetën. Kequshqyerja ndodh kur trupi nuk merr sasinë e nevojshme të energjisë (kalorive), proteinave, karbohidrateve, yndyrnave, vitaminave, mineraleve dhe lëndëve të tjera të nevojshme për të mbajtur të shëndetshëm organizmin dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: