Nëndega e ASH-së në fshatin Gjorgjevisht të komunës së Vrapçishtit kalon në rradhët e Partisë Demokratike Shqiptare

vull

Politikat e dëmshme dhe koalicionet demotivuese sjellin njerëz të ri në PDSH. Me sa duket, njerëzit po e kuptojnë ku qëndron e keqja dhe definitivisht nuk duan të jenë pjesë e saj. Partia Demokratike Shqiptare është familje e madhe, dera e saj është e hapur gjithmonë dhe për të gjithë.

Fotografia e nëndegës në fjalë me kryetarin e PDSH-së z. Menduh Thaçi është realizuar sonte në takimin me banorët e fshatit Dobërdoll.

Next Post

Grubi: Gjuha shqipe futet në Prokurorinë publike (Dokument)

Gjuha shqipe futet në Prokurorinë Publike (PP). BDI dhe LSDM janë dakorduar edhe për kërkesat e BDI-së, konfirmon për gazetën KOHA, Artan Grubi, deputet dhe funksionar i lartë i BDI-së. “Do të ulen edhe kriteret për zgjedhjen e prokurorëve publik nga radhët e gjyqtarëve, që të sigurohet përfaqësim i drejt. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: