Mon. Jan 27th, 2020

Nënkryetari i BDI-së dhe drejtori i Qendrës Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi”, Izet Mexhiti takoi Ambasadorin e Shqipërisë në vend, Fatos Reka

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com