Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e fazës së dytë dhe përfundimtare të objektit të ri të Bibliotekës dhe Teatrit në Tetovë

Kohanews Admin

Nënshkruhet kontrata mes Qendrës për Kulturë në Tetovë dhe realizuesit, për ndërtimin e fazës së dytë dhe përfundimtare të objektit të ri të Bibliotekës dhe Teatrit në Tetovë.

Me përfundimin e këtij projekti deri në vitin 2025, artdashësit, artistët dhe të gjithë qytetarët e Tetovës do të fitojnë një godinë moderne të teatrit dhe bibliotekës, leximore bashkëkohore, salla të kinemasë, dhe parkingje nëntokësore.

Tetova gjithnjë ka pasur një histori dhe jetë të begatë kulturore, dhe ky projekt madhor do të kontribojë në rritjen e cilësisë së artit institucional në qytet!

Next Post

Ahmeti për Deharin: “Trimin vrae, por hakun mos ia ha”

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti mbrëmë në Kërçovë gjatë  fjalimit  të  tij u shpreh se Fatmir Deharin e vlersojnë qytetarët për punët që i ka bërë e jo për fjalët ku mes tjerash tha “Trimin vrae, por hakun mos ia ha”, ai gjithashtu shprehi  përkrahjen ndaj kandidaturës së Fatmir Deharit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: