Nervozohet keq Mihrije Braha: O njerëz te poshtër, mos na shtini se na dimë edhe ndryshe, e lajm Kosovën krejt

KohaNews

Mihrije Braha gruaja e këngëtarit te njohur Naim Abazit ka deklaruar pas etiketimeve te ndryshme nga mediat dhe qytetaret e Kosovës kur bashkëshorti Abazi vën në dyshim punën e humanistit te madh shqiptar Halil Kastratit.

“O njerëz te poshtër, ai nuk e ka kesh punën e Hoxhës ai veq ka thëne diçka çka ia merr mendja, edhe ne duhet me u pajtu me ate muhabet”

“Nuk me intereson se çka është duke ndodh, e dimë veten ne se çfarë jemi, dojm me ik prej këtij vendi të keq, shtypni hapësirën me poshtë per videon”, ka thënë Mihrije Braha.

Next Post

LAJMI I FUNDIT/ Rrokulliset një autobus që transportonte nxënës

Para gjysëm ore në rrugën e vjetër Vasilevë – Piperevë është rrokullisur një autobus që ka transportuar nxënës. Por që të iket nga ndonjë tragjedi shumë e madhe për fat të mirë autobusi ka qenë i zbrazur dhe në të ka qenë vetëm shoferi i autobusit i cili ka kaluar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: