Nik Gjeloshaj: Kryeministri shqiptar, një ide e shenjtë

Blerand Rexhepi

Për BDI-në dhe kryeministrin shqiptarë po vijnë mesazhe gjithandej duke përkrahur një ide kaq madhore.

Së fundmi vjen një mesazh nga Nik Gjeloshaj i cili duke përkrahur kryeministrin shqiptar si një ide e shenjtë ka përmendur unitetin që ndodhi në Luginën e Preshevës kur shqiptarët të bashkuar morrën tre deputet.

Me këtë rast Gjeloshaj ka thënë se ashtu siç u bashkuam në Tuz e Luginë, të bashkohemi edhe në Maqedoninë e Veriut, rreth një ideje të shenjtë, t’a bëjmë kryeministrin e parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut, u shpreh ai.

Next Post

Senzacionale/Anketa amerikane thotë: BDI fitues absolut i zgjedhjeve të 15 Korrikut

Një nga agjencionet më të famshme në Shtetet e Bashkuara, DBC Danube konsulton biznesin (Mc Laughlin), që është ndër të tjera, pjesë e ekipit kërkimor për opinionin dhe marrëdhëniet me publikun e presidentit amerikan Donald Trump, publikon një anketë më e madhe e njohur deri më tani me gati 6.000 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: