Një pjesë e Kërçovës me pamje mahnitëse (Foto)

Kohanews Admin

Qyteti i Kërçovës dita ditës po ndryshon gjithnjë e për të mire, e kjo falë punës së jashtëzakonshme të kryetarit aktual Fatmir Dehari.

Puna e tij e ka bërë Kërçovën një nga qytetet më të bukura dhe më të rregulluara në vend.

Të gjithë aktivitetin e tij në qytet dhe rrethinë mund ta ndiqni tek faqja zyrtare e kryetarit të komunës, ku pasqyrohen punët që janë bërë dhe bëhen në Kërçovë.

Ja postimi i tij:

Tani kjo është pamja e një pjese të qytetit! Nesër do të mbyllet i tërë projekti dhe përfundojmë krejtësisht ndërtimin e një lagjeje të re me të gjitha standardet urbane!

Evropa te ne,

Vetëm për detyrimet ndaj Jush!

Me punë ju duam!

Next Post

Rikonstruim i rrugës Goce Dellçev në Tetovë

Sot bashkë me ministrin për transport dhe lidhje Blagoja Boçvarski, Zv/ministrin Bekim Rexhepi, drejtorin e NP Rrugët Shtetërore Ejup Rustemi si dhe deputetë të Tetovës, vizituam punët ndërtimore të cilat po kryhen për rikonstruimin e rrugës Goce Dellçev në një nga lagjet më të vjetra të Tetovës. Komuna e Tetovës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: