Një takim vëllazëror i zv.Kryetarit tonë Arijan Sulimani me Myftiun e Tetovës prof. Dr. Qani ef. Nesimi dhe drejtorin e diasporës pranë BFI-së Dr. Selver ef. Xhemaili.

vull

Gjatë këtij takimi u bisedua për vështirësitë që ne si diasporë po i hasim gjatë pandemisë Covid-19 dhe disa tema të ndryshme!
Për ta bërë edhe më frytdhënës këtë takim u kujdes dr.Selver ef. Xhemaili i cili për BISH-Vjenë dhuroi 20 Kopje te Kuranit Famëlartë në gjuhën Shqipe dhe disa kopje të botimit të tij personal “Kuvendime Fetare”.
Ju faleminderojmë përzemërsisht për mikpritjen!
Allahu qoftë i kënaqur me të gjithë ne dhe na lehtësoft rrugën për bashkpunime dhe takime të tjera!
Next Post

Informatë nga Shtabi i krizës pranë komunës së Tetovës - COVID19 (26.10.2020)

Deri më sot në Tetovë dhe 5 komunat përreth, numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me #COVID19 është 1923. Nga ky numër deri më tani janë shëruar 1417 persona kurse 98 kanë ndërruar jetë, me çka numri i rasteve aktive në Tetovë dhe 5 komunat përreth është 408. Me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: