NP Higjiena Komunale Shkup rrit pagat për të punësuarit

Kohanews Admin

Punëtorët e Ndërmarrjes Publike Higjiena Komunale-Shkup do të kenë rritje të pagave prej 2000 denarë. Kështu deklaroi drejtori Zudi Enuzi sot në një konferencë për media. Në konferencën e sotme për media, drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup ka njoftuar opinionin për vendimin me të cilin punëtorëve të Ndërmarrjes pas 16 vitesh do t`u rriten pagat.

“Vendimin do të fillojmë ta zbatojmë menjëherë, me pagën e ardhshme të muajit prill dhe jam shumë i kënaqur që kjo rritje historike do të realizohet në mandatin tim të menaxhimit të Kompanisë, sepse mendoj se punëtorët e NP Higjiena Komunale-Shkup me të vërtetë e meritojnë që puna e tyre të vlerësohet dhe shpërblehet siç duhet. Dëshiroj të shpreh mirënjohjen time për kryetaren e Këshillit Drejtues të Ndërmarrjes, znj. Julijana Spirovska, si dhe për të gjithë anëtarët e Këshillit Drejtues.”– tha drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup, Zudi Enuzi.

Next Post

Një projekt i fituar gjatë qeverisjes së Teuta Arifit, vendosen kontenjerët gjysëm nëntokësor në komunën e Tetovës

Në bashkëpunim me Bankën Botërore dhe pas realizimit të suksesshëm të projektit për furnizimin e 5 autobusëve për nevojat e transportit urban në Tetovë, Komuna e Tetovës implementon projektin “Furnizimi i komunës me kontejnjer gjysëm nëntokësor dhe dy automjete speciale për trajtimin e mbeturinave nga këto kontejnjer”, në vlerë 28,402,300.00 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: