Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Nxënësit e Haraçinës do e fillojnë vitin shkollor në ambiente të renovuara

1 min read

Nxënësit e Haraçinës këtë vit shkollor do të fillojnë në ambiente të renovuara të shkollës fillore Gjergj Kastrioti Skenderbeu, kështu duket nga pamjet të cilat janë siguruar pas intervenimit të komunës për të bërë ambiente më të përshtatshme për mësim për të gjithë nxënësit dhe personelin arsimor.

Gjendja në të cilën ka qenë kjo shkollë vite me rradhë mund të shihet edhe nëpër foto, por falë intervenimit të komunës e njejta po merr pamje më të mirë dhe sjellë ambiente të mrekullueshme për nxënësit.

Në vazhdim ju sjellim pamje nga fillimi i renovimit të shkollës me një pamje që do jetë befasi edhe për nxënësit.