Pajtim Thaçi, bartës liste i PDSH në Tetovë dëgjoi nga afër hallet e banorëve tek Vëllazërimi dhe Gam Gam

Kohanews Admin

Sot gjatë mbrëmjes Dr. Sadi Bexheti, bartësi i listës për këshilltarë Pajtim Thaçi, kandidati për këshilltarë me numër rendor dy, Visar Palloshi dhe kryetari i degës Driton Ibishi vizituan nëndegën Vëllazërimi dhe Gam Gam.

Diskutimet mes aktivistësh e banorësh janë të nevojshme për të qëndruar të përditësuar me ndodhitë e fundit, problemet dhe kërkesat e banorëve. Përgjatë qëndrimit në lagjen Gam Gam observuam shtratin e lumit karshi rrugës/shëtitores së Banjishtes që ishte në gjendje të mjerueshme.

Gypi i ujit që qëndronte mbi rrugën e paasfaltuar i pamjaftueshëm për furnizimin me ujë të qytetit. Këto janë probleme që qyteti i Tetovës nuk duhet t’i ketë, prandaj Dr. Sadi Bexheti prezentoi zgjidhjen para qytetarëve të lagjes.

Next Post

ALEANCA PËR SHQIPTARËT : Agim Nuhiu të tregojë ku kanë arritur hetimet për tragjedinë e Tetovës

Reagim nga Aleanca për Shqiptarët: “Opozita i ka fajet”. Kjo është retorika më banale dhe përgjigja e  vetme që dëgjojmë nga regjimi hibrid sa herë që përballen me  realitetin e hidhur për mënyrën se si kanë qeverisur vendin. Agim Nuhiu, t’u ka trashë zullumi! Pas 27 prillit, t’u shtua edhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: