Pak para se të ndërrojë jetë nga aksidenti në Shkup, i riu shqiptar fali Namazin e Ikindisë në zyrë

KohaNews

Të mërkurën e javës së kaluar shumë persona humbën jetën si pasojë e një aksidenti tragjik në autostradën Shkup-Tetovë.

Përpos atyre që humbën jetën të lënduar mbetën edhe shumë të tjerë, pas rrotullimit që pësoi autobusi i cili po barte udhëtarë në numër të shumtë.

E ndër personat që ndërroi jetë atë ditë është edhe i riu, Rametulla Abdurrahimi.

Në rrjetet sociale së fundi është publikuar një fotografi ku Rametullahi kishte falur Namazin e fundit të Ikindisë në vendin e punës, para se të ndërronte jetë.

Rametulla Abdurrahimi ishte fëmija i vetëm i kësaj familje, ndërsa pas vetes la dy djem dhe një vajzë 8 vjeçare.

Next Post

Studentët e UT-së morën pjesë në seminarin kushtuar Parlamentit si institucioni themelor i të drejtës parlamentare

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, më 18. 2. 2019, realizuan seminar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë – instituti parlamentar, me temë: “Parlamenti (Kuvendi) si institucion themelor i të drejtës parlamentare”. Pjesëmarrës në këtë seminar ishin studentë të drejtësisë, gazetarisë, shkencave politike dhe kriminalistikës, të shoqëruar nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: