Partia Demokratike Shqiptare vazhdon me kampanjën zgjedhore për zgjedhjet presidenciale duke mbajtur tubim në lagjen e Tetovës e njohur si “Nëndega nr.1”

vull

Kryetari z.Menduh Thaçi pasi falemenderoi të pranishmit për prezencën e tyre theksoi se në rrugën e PDSH të nisur që në vitet 90 kur theksonim se ky shtet mund të mbijetojë vetëm duke u inkuadruar në NATO dhe BE,po realizohet.Neve na vjen mirë kur shumica e partive janë rreshtuar në këtë rrugë përveç disa kandidaturave jo serioze që për interesa personale tentojnë të shkaktojnë huti mes qytetarëve.
Kryetari z.Menduh Thaçi ftoi të pranishmit që duke votuar kandidatin qeveritar për president ne mbyllim një kaptinë të rëndësishme te rrugëtimit tonë politik dhe hapim një faqe të re.

Next Post

Një delegacion i të rinjve gjilanas priten nga përfaqësues të Këshillit të Europës dhe Parlamentit Europian

Një grup i të rinjve nga shoqëria civile e Gjilanit të kryesuar nga Djellza Selishta, së bashku me koordinatorin për Rini, Genc Mustafa, po vizitojnë institucione të rëndësishme në Salsburg të Francës. Pas takimeve të ditëve më parë me përfaqësues të Këshillit të Europës, të mërkurën delegacionin e të rinjve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: