Pavleski – Smirlis: Përmirësimi i bashkëpunimit rajonal thelbësor për investimet e reja dhe shkëmbimin tregtar

Kohanews Admin
0 0
Read Time:38 Second

Në kuadër të Forumit Ekonomik të Shkupit, Drejtori i Agjencisë për investime të huaja, Dejan Pavleski u takua me Ioannis Smirlis, Sekretari i Përgjithshëm për Marrëdhëniet Ekonomike Ndërkombëtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Greqisë.

Në takim u diskutuan mundësitë për projekte të përbashkëta dhe çështjet për forcimin e bashkëpunimit rajonal në lidhje me investimet e përbashkëta dhe tregtinë. Ata ranë dakord të ndërmarrin aktivitete midis Invest North Macedonia dhe ENTERPRISE GREECE të cilat do të duhet të ndiqen në periudhën e ardhshme si rezultat i Memorandumit të Mirëkuptimit të nënshkruar për investime dhe bashkëpunim tregtar midis dy agjencive.

Memorandumi i Mirëkuptimit për Investime dhe Bashkëpunim Tregtar u nënshkrua në nivelin e Ministrave të Jashtëm të Maqedonisë Veriore dhe Republikës Greke në Janar të vitit 2021.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Inaugurimi i projektit për ndërtimin dhe rekonstrukcionin e sistemit për furnizimin me ujë në vendbanimin Kamjan

Ministri Nuredini së bashku me Zëvendës Ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi dhe Kryetarin e Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili vizituan punimet për ndërtimin dhe rekonstrukcionin e sistemit të furnizimit me ujë në fshatin Kamjan, projekt i Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve. Përveç kësaj, Nuredini njoftoi se së shpejti […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: