PDSH Na duhet një koncept politik që anulon diskriminimin ekonomik

vull

Dje – 4 korrik, Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi – bartës liste në njësinë zgjedhore 2 vizituan Bllacën, Shuto Orizaren, Butelin, Hasanbegun dhe Haraqinën. Ndërsa në vijim Menduh Thaçi bashkë me Nimetulla Demirin bartësin e zonës 1 vizituan Kondovën.
Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Bllacë – Shkup.
“Ky plan që e kam është plan i urgjencës, unë shumë shpejt do t’ju bindi në qeverisje se do t’i përmbushi premtimet. Nuk e kam harruar çështjen politike, neve duhet të na kthehen paratë nga buxheti.”
Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Shuto Orizare (Shkup).
“Shqiptarët kontribuojnë me mbi 30% në mbushjen e buxhetit të shtetit por vetëm 3 – 4% arrijnë të kanalizohen drejt zonave ku banojnë shqiptarë. Neve na duhet një koncept politik që anulon diskriminimin ekonomik, prandaj, na duhet zëvendëskryeministri me të drejtë të vetos që të sigurojë ndarje të drejtë dhe proporcionale të buxhetit.”
Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Butel (Shkup).
“Me PDSH në qeverisje dhe Menduh Thaçin zëvendëskryeministër me të drejtë ekzekutive do të zvogëlohet informaliteti në ekonomi për të siguruar një konkurrencë të ndershme në treg.”
Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Hasanbeg (Shkup).
“PDSH do të angazhohet për inkurajim të zhvillimit të zonave industriale përmes mbështetjes dhe financimit të përpunimit të planeve urbanistike.

Next Post

PDSH-ja rikthehet fuqishëm në Komunën e Bogovinës (FOTO)

Është nevojitur shumë pak punë për të  bindur anëtarët e vërtet të PDSH-së se vetëm me këtë parti qytetarët Bogovinas kanë qenë drejt të përfaqësuar dhe asnjëherë dora e pushteti nuk ka mundur ti ndëshkoj deri sa në krye  të qeverisjes së vendit ka qenë dora e hekurt e kryetarit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: