PDSH realizoi takime me strukturat e saja në Dobërdoll, Bogovinë dhe Çellopek.

vull

Delegacioni i Partisë Demokratike Shqiptare ka vazhduar me aktivitetin e saj në

fshatin Dobërdoll, Komuna e Vrapçishtit, pastaj ka kaluar në fshatin Bogovinë, Komuna e Bogovinës dhe në fshatin

Çellopek të Komunës së Bervenicës!

Siç kemi theksuar edhe herave tjera, këto takime sigurisht se kanë për qëllim që të riorganizojnë aktivistët e kësaj partie në

të gjitha hapësirat këtu në Maqedoninë Shqiptare; gjithashtu këto takime kanë për pikësynim që të njoftojnë antarësinë e Partisë Demokratike Shqiptere me rrjedhat dhe zhvillimet e fundit në shtet dhe për rolin e PDSH-së në këto procese

shumë të rëndësishme për shqiptarët!

Në këto organizime shihe roli aktiv i personaliteteve më me ndikim në PDSH, si është Azem Sadiku, Orhan Ibrahimi, Bekim Fazliu, Ernad Fejzullhau etj!

 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fazem.sadiku%2Fposts%2F2343072909057790&width=500″ width=”500″ height=”650″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Next Post

Zaevi, shigjeton keq e rëndë Ali Ahmetin me krahun e luftës të Azbi Likës.

Krahu i luftës i BDI-së mund të krahasohet me krahun e Shkupit të Besës. Besa e Shkupit e pakënaqur me humbjen e zgjedhjeve lokale në Çair e Tetovë u ndanë nga Bilalli për të hyrë në qeveri e për të formuar parti të re, poashtu ushtarakët e BDI-së të pakënaqur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: