Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

PDSH rikthehet fuqishëm, dridh edhe Kumanovën

1 min read
Loading...

Partia Demokratike Shqiptare sonte ka mbajtur tubimin e saj ne Kumanove.

PDSH sonte ne Kumanove perkrahje e madhe per kandidatin e perbashket qeveritar Stevo Pendarovskit, sonte mbushi sallen edhe ne Kumanove, Menduh Thaçi në fjalimin e tij tha se PDSH ka punuar fort per integrimin e Maqedonise se Veriut ne NATO dhe BE.

Thaçi gjithashtu tha se mbeshtetja per Pendarovskin erdhi ngaqe edhe NATO dhe BE e perkrahin ate dhe se kjo perkrahje hap edhe me shume dyert per futjen e vendit nen flamurin e sigurte europian.