PDSH uron popullin e Kosovës dhe Vetëvendosjen për zgjedhjet e 14 shkurtit

vull

Pas konfirmimit të rezultateve të zgjedhjeve të 14 shkurtit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës, Partia Demokratike Shqiptare uron popullin e Kosovës për shembullin që promovon nëpërmjet daljes së jashtëzakonshme në votime.

Partia Demokratike Shqiptare uron fituesen e zgjedhjeve të 14 shkurtit, Lëvizjen Vetëvendosje! për rezultatin e arritur duke i dëshiruar punë të mbarë qeverisë dhe kabinetit në ardhje, zhvillim drejt mirëqenies së përgjithshme dhe hapërim sa më të shpejtë drejt integrimit euroatlantik.

Next Post

Takim i Zëvendëskryeministrit Dimitrov me Ambasadorin e Kinës Zhang Zuo

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov, sot mbajti takim me Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Zhang Zuo. Zëvendëskryeministri Dimitrov shprehu kënaqësi nga bashkëpunimi i shkëlqyer mes Sekretariatit për Çështje Evropiane, si institucion nacional përgjegjës për koordinimin e ndihmës së huaj me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: