PDSH vazhdon me aktivitetin zgjedhor për zgjedhjen e presidentit në raundin e dyte

vull

Kryetari z.Menduh Thaçi takoi shtabet e partisë të degës së Çairit, Z.Thaçi potencoi se dalja sa më masovike në raundin e dytë dhe vota për kandidatin e përbashkët qeveritar për president jo vetëm që rrumbullakson procesin e aderimit në NATO por njëkohësisht parandalon influencën e politikës Ruse e cila është në kundërshtim me interesat shqiptare dhe mund të shkaktojë destabilizim në rajon.

Next Post

Pse do ta votoj Pendarovskin?

Kur Ali Ahmeti bëri thirrje për t’i kapur armët në 2001-n dhe për të luftuar për kthimin e dinjitetit shqiptar në Maqedoni, unë iu përgjigja.Nuk u zgënjeva fare, pasi ajo kryengritje e armatosur e shqiptarëve krijoi Marrëveshjen Historike të Ohrit, duke kthyer kështu dinjitetin dhe krenarinë shqiptare të përdhosur nga […]

Subscribe US Now