PËR MATURANTËT E KËRÇOVËS DHE ZHITOSHËS, UT PËRFAQËSON VATRËN E DIJES DHE E PËRPARIMIT KOMBËTAR

vull

Qindra maturantë të Kërçovës dhe Zhitoshës, më 8 prill 2019, në auditorët e shkollave të tyre nga ligjëruesit e UT-së janë njohur me gamën e gjerë të programeve, drejtimeve studimore dhe fakulteteve që ofron Universiteti i Tetovës për vitin e ardhshëm akademik 2019/2020.

Profesorët e Universitetit të Tetovës, takimet me maturantët e lartpërmendur i konsiderojnë mbresëlënëse, të frytshme dhe motivuese për të vazhduar misionin e edukimit të gjeneratave të ardhshme.

UT, platformën akademike për vitin 2019/2020 e ka prezantuar në pjesën dërmuese të qyteteve të vendit tonë, të cilët qëndrojnë fort pas misionit të këtij universiteti – për arsimimin e brezave, për kërkimin shkencor dhe avancimin e kauzës sonë mbarëkombëtare.

Next Post

Osmani për vizitë pune në Gjermani në takim me Kryetaren e re të CDU, Anagret Karenbauer

Nesër, (e mërkurë 10 prill), Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, për vizitë pune do të qëndrojë në Republikën Federale të Gjermanisë ku së bashku me Ministrin për Punë të Jashtme, Nikolla Dimitrov, do të mbajnë brifing para anëtarëve të Komisionit për Çështje Evropiane, në kuadër të Bundestagut. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: