Për pak vota më shumë opozita manipulon kultivuesit e rrushit, si u organizua sulm në kantinën e verës Tikvesh?

Kohanews Admin

Në përpjekje për të fituar pikë politike, një opozitar organizoi që gjashtë traktorë me rrush të shkonin para qendrës tregtare Tikves në Kavadar dhe të kërkonin blerjen e rrushit për të cilin ata nuk kishin dorëzuar më parë një mostër, diçka që është rregulli bazë kur blini rrush, thonë burimet.

Pasi kontrollorët e cilësisë nga Tikvesh i kërkuan gjashtë kultivuesve të udhëzuar që të dorëzonin të njëjtin rrush që ata raportuan si mostër, zyrtari i opozitës e përdori momentin si një shkas dhe aktivizoi aktivistët e partisë që po derdhnin rrush para Tikveshit sonte për një revoltë të supozuar.

Opinioni dhe kultivuesit e dinë që këtë vit rrushi blihet për 20-30% çmim më të lartë se vitin e kaluar, por opozita nënvlerësoi dhe u përpoq të manipulonte prodhuesit në përpjekjen për të marrë më shumë vota në zgjedhjet lokale.

Next Post

Dorëheqjet morale dhe britmat imorale

Shkruan Erol Rizaov Situata është e nevojshme të ushtrohet përmbajtje dhe dinjitet në situata të tilla për të mos iu nënshtruar alarmeve të njerëzve imoralë që kërkojnë përgjegjësi morale dhe kur ajo paraqitet. Tragjedia e tmerrshme në Tetovë, e cila vrau 14 persona duke u trajtuar për koronavirusin në spitalin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: