Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Përkrahjet për Shoqatën “Jehona e Malësisë”nuk kan të ndalur,Ivan Ivanaj:Të bashkuar jemi më të fortë!

2 min read

Përkrahja dhe falenderimet për Shoqatën më të re të themeluar në Michigan,Jehona e Malësisë vijnë nga të gjitha anët.Sot përmes një postimi një fb,nënkryetari i Komunës së Tuzit,ka përshëndetur themelimin e kësaj shoqate,duke ju uruar suksese në misionin e shejtë,gjithnjë për ti shërbyer bashkimit,punës dhe interesit të përgjithshëm.

Ai ka përuruar një kohësisht dhe evenimentin e parë të organizuar nga kjo shoqatë,për nder të 150 vjetorit të lindjes së At Gjergj Fishtës,duke e quajtur si evenimentin më të qëlluar cili meriton përkrahje nga gjith komuniteti shqiptëtarë në Shba.

Ja postimi i tij në fb:

Diaspora jonë ka kontribuar ndër vite në zhvillimin ekonomik të Malësisë, por gjithashtu edhe në ruajtjen e forcimin e identitetit.
Të organizuar në shoqata të cilat kanë plan dhe program të hartuar mbi nevojat dhe rrethanat reale, rezultatet e veprimtarisë së tyre sigurisht se do të jenë më të mëdha.

Shoqata e posakrijuar në SHBA, Jehona e Malësisë, ka brenda të gjitha ato elemente që i nevojiten një organizate me karakter atdhetar.
Kryetarit Vilson Sinishtaj ,kryesisë dhe anëtarësisë së Shoqatës u uroj punë të mbarë dhe suksese në misionin e tyre të shenjt, me dëshirë që gjithmonë ta potenconi bashkimin,e jo ndarjen, punën, e jo fjalët e kota, interesin e përgjithshëm, e jo atë personal.

Eventi i parë që organizon Shoqata Jehona e Malësisë, është më se i qëlluar dhe meriton të përkrahet fuqishëm nga komuniteti shqiptar në SHBA.

Të bashkuar jemi më të fortë!