Përurimi i rrugës Tetovë – Kodra e Diellit

vull

Sot Ministri për rregullativë dhe përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendase Hisen Xhemaili ishte pjesëmarës në përurimin e rrugës Tetovë – Kodra e Diellit dhe në inspektimin e punimeve tek teleferiku me 6 ulëse gjithashtu në Kodrën e Diellit.

Ministri Xhemaili për mediat deklaroi që me përfundimin e rrugës dhe me lëshimin në përdorim të skiliftit me 6 ulëse hapen perspektiva të reja për zhvillimin e qendrës dimërore të Kodrës së Diellit në një qendër të zhvilluar rajonale.

Next Post

Takim në mes OEMVP dhe Ministrit Dr.Sc Hisen Xhemaili

Ministri përgjegjës për rregullativë për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendase në Republikën e Maqedonisë së Veriut Dr.Sc. Hisen Xhemaili, sot realizoi takim me Drejtorin e Odës Ekonomike të Maqedonise Veri-Perendimore z. Nebi Hoxha. Në takim u diskutua rreth thellimit të bashkëpunimit në mes dy palëve. Z.Nebi Hoxha informoi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: