Përurohet pulla postare 25 Vjet nga themelimi i Universitetit të Tetovës

vull

Me rastin e 25 vjetorit të Universitetit të Tetovës, Posta e Maqedonisë së Veriut e ka lëshuar në qarkullim pullën postare 25 Vjet nga themelimi i Universitetit të Tetovës”.

Përmes pullës postare, promovohet historiku, veprimtaria e bujshme arsimore shkencore

dhe roli i jashtëzakonshëm i Universitetit të Tetovës në proceset gjithëkombëtare.

Next Post

Posta e Maqedonisë së Veriut lëshoi në qarkullim pullën postare me logon e UT-së

Me rastin e shënimit të 25 vjetorit të Universitetit të Tetovës, Posta e Maqedonisë së Veriut e ka lëshuar në qarkullim pullën postare me logon e Universitetit të Tetovës”. Përmes kësaj pulle postare, që ishte iniciativë e përbashkët e Rektorit të UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti dhe Drejtorit të përgjithshëm […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: