Polisi: Pro idesë për kandidatin shqiptar mbipartiak për kryeministër

vull

Ferat Polisi

Pro idesë për kandidatin shqiptar mbipartiak per kryeministër.
Një shteti që gjuhën dhe kulturën nuk ja njeh Bullgaria, religjionin nuk ja njeh Serbia, historinë dhe territorin ja vë në diskutim Greqia, duhet ta kuptojë që jo rastësisht i vetmi fqinj miqësor është Shqipëria, dhe kjo është meritë e faktorit politik shqiptar.

Në ketë kohë kur një ish kryeministër që promovonte idenë e strategjisë për zhvillim të bashkjetesës në një shoqëri për të gjithë, pastaj del kundër idesë së kandidatit për kryeministër shqiptar, dhe pasohet nga një akademike maqedonase që thotë që “çmimin e bashkëjetesës e paguajmë me jetë”, parimi i neutralititetit me duket relativizim radikal vlerash të nji kombi shtetformues që mban në këmb një shtet të tërë.

Next Post

Frika e kryeministrit shqiptarë, dorrëzoi para kohe kundërshtarët e BDI-së në zgjedhje

Partitë shqiptare tjera disa prej të cilave nuk dihet a do të mbijetojnë pas zgjedhjeve janë dorrëzuar para kohe. Fakti që ata jetojnë me frikën e një kryeministri shqiptar ,janë dorrëzuar shumë herët para BDI-së sepse po e quajnë një akt të kryer fitoren e rradhës të partisë blu.Ata kanë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: