“Popull, këta janë njerëz të paqes Zaev dhe Tsipras”, kështu i prezantoi kryebashkiaku i Munster fituesit e Çmimit Ndërkombëtar të Paqes

Kohanews Admin

Munster, 28 gusht – Njerëz të Westphalia, dëgjoni dhe dëgjoni, këta janë paqeruajtësit Zaev dhe Tsipras – kështu ua paraqiti kryebashkiaku i Munster, Westphalia bashkëqytetarëve të tij laureatët e këtij viti, përfshirë Alexis Tsipras dhe kryeministrin Zoran Zaev.

– Falënderoj qytetarët e Munster për pritjen dhe duartrokitjet e ngrohta.

“Europa i njeh mirë nismat ballkanike që sjellin miqësi dhe paqe në botë,” tha kryeministri Zoran Zaev.

Next Post

Nikko e kap milionshin me “Tango” – ky është ylli i ri i muzikës

Në industrinë e muzikës moderne shqiptare, ka shpërthyer një emër i ri, një artist “cool”, i quajtur Nikko. Nikko, ka lindur në Gjilan, por jeton dhe vepron në Suedi. Ai nisi të merret me muzikë qysh në moshë të hershme, por vetën në vitin 2020 sjelli projektin e parë me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: