Qazimi nga Qendra për arsimin e të rriturve, takon strukturat e Forumit Rinor të BDI-së

vull

“Takim me strukturat e Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim, ku biseduam dhe i njoftuam më për së afërmi rreth rolit, detyrave dhe aktiviteteve të Qendrës për arsimin e të rriturve, poashtu kisha nderrin të informohem rreth angazhimit dhe aktiviteteve të këtij forumi.

Dyert e QARr-it janë të hapura për çdo organizim rinor e qytetarë në funksion të ngritjes së komunikimit dhe mundësive të asaj se çka ofron kjo Qendër.” – shprehet Qazimi

Next Post

Ministri Gashi: Rinia pasuria më e madhe e Kosovës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot në kabinetin e tij në një ceremoni solemne ka bërë shpërndarjen e kontratave për Organizatat Jo-qeveritare që veprojnë si ofruese të trajnimeve me projektet e tyre që kontribuojnë  në rritjen e punësimit përmes ofrimit të shërbimeve cilësore për punësimin e të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: