Qeveria: Gënjeshtër është deklarata e Micksokit mbi sondazhin, të kërkojë falje

Kohanews Admin

Në daljen e sotme në televizionin Kanal 5, kreu i VMRO-DPMNE-së opozitare paraqiti informacion krejtësisht të pasaktë se sondazhi i Brimas, i publikuar sot nga media, është paguar nga paratë e qeverisë në një tender publik.

Nuk ka prokurim publik për sondazhin, pra një sondazh të opinionit publik Brima, as nuk paguhet me paratë e qytetarëve. Gënjeshtra të tilla janë sjellje të papërgjegjshme ndaj interesit publik dhe synojnë të dëmtojnë Qeverinë duke mashtruar qytetarët dhe duke minuar besimin në institucion.

Ne i kërkojmë Hristijan Mickoski të kërkojë falje nga qytetarët dhe Qeveria për një gënjeshtër të tillë të rëndë.

Next Post

Shaqiri: Vlerat dhe meritokracia do të jenë determinante në përzgjedhjen dhe avancimin e të punësuarve në administratën shtetërore

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës (MSHIA), Dr.Jeton Shaqiri i shoqëruar nga zëvendëskryeministri përgjegjës për luftën kundër korrupsionit dhe krimit, Lupço Nikollovski, sot (e hënë) në hapësirat e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Kor-rupsionit, realizuan një takim të përbashkët me kryetaren e këtij komisioni, Biljana Ivanovska. Qëllimi i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: