Ramis Merko punon në drejtim të vënies në funskion të pishinës të vjetër të qytetit

vull

Së shpejti pishina e qytetit do të vihet në shërbim të qytetarëve dhe do të jetë funskionale përsëri.
Fazat dhe proceset e tenderimit dhe prokurimit publik kanë përfunduar dhe së shpejti do të fillojnë edhe punimet në teren. Rekonustruimi i pishinës do të fillojë pasi që vlersimet e kontraktuesit të kenë përfunduar. Sipas vlersimit fillestar, nga pishina e vjetër do të mbetet vetëm korita e pishinës ndërsa çdo gjë tjetër do të ndërtohet nga fillimi.

Next Post

Në 20 –vjetorin e rënies së Agim Ramadanit, në Gjilan mbillen drunj dekorativ

Në kuadër të aksionit aksionit “Ta Pastrojmë Gjilanin”, kryetari i Komunës me bashkëpunëtorët ka mbjellë drunj dekorativ në qendër të qytetit. Kreu Gjilanit ka thënë se Komuna çdo dëshmori do t’ia dedikoj një fidan këtë vit. “Në ditën e rënies heroike të Agim Ramadanit dhe në 20-vjetorin e Betejës së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: